Home Laptopuri mici
Laptopuri mici
Laptopuri mici minilaptopuri PDF Imprimare Email
Laptopuri mici
Scris de madalina   
Marţi, 28 Septembrie 2010 15:02

Trecerea de la calculatoare de birou (PC-uri) la laptopuri s-a facut din nevoia portabilitatii. Tot asa si de la laptopuri cu display de 15`` (marime standard) s-a trecut la laptopuri mici, cu o diagonala de sub 13``. Aceasta trecere s-a facut in principal pentru femei, pentru care chiar si un laptop de 15`` cu dimensiuni normale s-a dovedit a fi greu de transportat.


Este logic sa alegem laptopuri mici pentru calatorii in primul rand datorita dimensiunilor si greutatii excelente, laptopuri mici care ocupa atat de putin spatiu in bagaj in comparatie cu cele obisnuite. In concordanta cu ce am mentionat anterior, oamenii de afaceri nu au nevoie de performante excelente cand vine vorba de calatorii, pentru ca pana la urma nu uitilizeaza decat servicii clasice de deschidere a documentelor, participare in videoconferinte sau vizitarea e-mail-ului.


Laptopuri mici, mai degraba laptopuri in general nu vor alege niciodata jucatorii inraiti care au nevoie de tehnologie avansata pentru a se implica cu seriozitate in rundele jocurilor care avanseaza odata cu trecerea timpului si cer din partea calculatoarelor performante cat mai mari. Pentru fete, care nu au de obicei nevoie de ultra tehnologie sunt perfecte aceste laptopuri mici. Design-ul lor atragator este cu siguranta in concordanta cu obiectele de mobilier sau cele decorative pe care le au in casa.


Alegem laptopuri mici pentru ca sunt mici, simpatice, le putem purta peste tot cu noi si ramane in continuare conectati la realitatea imediata. Le indragim tocmai pentru dimensiunile care le fac usor de introdus in gentute si mai ales pentru ca unele modele sunt chiar puternice, oferind optiuni nemaipomenite, in ciuda dimensiunilor reduse.


Toate marile companii producatoare de PC-uri au scos pe piata si laptopuri, deci si laptopuri mici (mini-laptopuri) in serii si culori minunate pentru gustul tuturor consumatorilor.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 6 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com